We wisten het vorig jaar al.

Schotland zou ons volgende gezamenlijk reisdoel worden.
Waarom? Wie zal het zeggen? Waren het de verhalen die we op het internet vonden? De ervaring in Noorwegen die zo goed was?
Het speelt niet eens een rol, maar al lange tijd werden de kaarten en lectuur over Schotland binnen handbereik gehouden. En regelmatig geraadpleegd.

Wat we zeker niet wilden doen, was van kasteel naar museum of bezienswaardigheid rijden. Wij zijn zo geen 'bezoektypes' en willen eigenlijk maar één ding: rijden. En misschien ook nog een tweede: van de natuur en haar panorama's genieten. Verwacht op deze site dus geen "bezoek-aan-verhalen". Want die zijn er niet. Wel een beschrijving van de gereden routes en hetgeen je onderweg zoal te zien krijgt. Ook zal je hier een aantal adressen kunnen vinden waar het fijn vertoeven was. Om te slapen maar ook om te eten. Want laat ons dat onmiddellijk duidelijk stellen: in Schotland kan je heel erg lekker eten en drinken voor echt niet veel geld!

Misschien vinden jullie op de volgende pagina's tips of ook de zin om eens naar dat prachtige land op reis te gaan. Laat het weer zeker geen beletsel vormen. Zelfs als het regent heeft Schotland iets magisch.

Dag 16

Routes (Garmin)

Op zoek naar nog meer motor-reisverhalen ?
Verslag van onze reis naar Noorwegen en meer vindt u hier.
Kijk ook eens op Eddy's site.

Gastenboek